Obligati sã meargã pe jos

Locuitorii mai multor strãzi din nordul municipiului Petrosani cer autoritãtilor locale sã înfiinteze o statie în care autobuzele sã poatã opri si pentru ei

Sute de familii de la iesirea din municipiul Petrosani vor ca autoritãtile locale sã reînfiinteze statiile de autobuz care erau în zona cartierului lor, pentru a putea beneficia si ele de transportul în comun. Oamenii sunt nevoiti sã meargã pe jos circa doi kilometri pânã în oras, pentru cã soferii de maxi-taxi nu opresc în zona cartierului lor de teama politistilor.

„Nu este statie si soferii de maxi –taxi care fac Petrila nu vor sã opreascã si la Praga.  e este fricã sã nu fie amendati. Când se începe scoala este mai rãu pentru cã avem copii si trebuie sã mergem pe jos cu ei”, spun locuitorii cartierului. Oamenii au fãcut liste pentru înfiintarea unei statii si vor sã le depunã la Primãria Petrosani. ”Acolo trebuie fãcute douã refugii pentru cã este DN66,se circulã cu viteze si autobuzul trebuie sã iasã în afara pãrtii carosabile pentru a îmbarca persoanele. Altfel existã riscul de accidente grave”, spun reprezentantii municipalitãtii.

Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.