Reporter: Domnule Pentilimon, viata-i complicatã rãu în fotbalul românesc. Vã întreb direct: care-i adevãrul cu fotbalul la Vulcan?

Ghitã Pantilimon: Clubul Sportiv (C.S.) Vulcan nu mai este. S-a trecut pe o nouã structurã ce este patronatã de aceeasi administratie localã numindu-se acum C.S.M. Mihai Viteazul Vulcan, unde a fost inclusã si sectia de fotbal a cãrei presedinte sunt eu. Presedintele C.S.M. Vulcan este Daniel Duna.

Rep.: În regulã. Dar unde va juca acestã echipã, cine va fi antrenor!?

  1. P.: Am înscris echipa în Liga a V-a Hunedoara. Antrenorul Toni Sedecaru si-a încetat colaborarea cu noi, în prezent de antrenamentele echipei ocupându-se Doru Mârsava si Sergiu Rãzvan Maier. Noi o luãm de la zero, dar zic cã suntem pe drumul cel bun. Deocamdatã acesta este potentialul nostru.

Rep.: Cum rãmâne cu palmaresul vechii echipe Minerul sau C.S. Vulcan, înfiintatã în 1920?

G.P.: Sincer, nu pot sã vã spun acum. Este o problemã de care se va ocupa compartimentul juridic. Important este cã la Vulcan fotbalul n-a murit!

Rep.: Si totusi, Liga a V-a…

G:P.: Care-i problema? Au început ele echipe mari , Ripensia sau “Poli” Timisoara, iatã, acum Rapid Bucuresti. Repet, o luãm de la zero, n-avem nicio o problemã. E adevãrat, vom avea deplasãri mai lungi, dar asta e!

Rep.: Prima etapã începe… cu pauzã!

G.P.: Da, vom sta pe 28 august, apoi ne vom deplasa la Ponorul Vata. Va fi o nouã experientã si pentru noi, cu deplasãri pe la Pricaz, Beriu, Bretea Românã, Pui…

Rep.: Domnule Pantilimon, fiind un nou început, nu pot decât sã urez success unei echipe de Liga a V-a din Valea Jiului!

G.P.: Multumesc si sper cã vom face o figurã frumoasã!

A consemnat Genu TUTU