Copila de numai doi ani, lovitã pe o trecere de pietoni de un sofer care a fugit de la fata locului, rãmâne în continuare sub atenta supraveghere a medicilor.

Micuta este internatã la Timisoara iar în accident a fost rãnitã si mama acesteia. Soferul fugar este cercetat de procurori pentru vãtãmare corporalã din culpã si fugã de la locul accidentului.

Copila a fost rãnitã grav în urma accidentului si imediat s-a decis transferul la Timisoara, unde se aflã internatã de mai bine de o sãptãmânã. Ieri, micuta a fost supusã unor noi investigatii medicale de specialitate, medicii urmãrind atent evolutia ei mai ales cã a suferit rãni si la cap. Si mama ei a fost rãnitã, însã starea de sãnãtate a acesteia este mai bunã. Teribilul accident a avut loc pe data de 8 august, în municipiul Vulcan, la o trecere de pietoni. Femeia traversa regulamentar strada împreunã cu fetita ei si au fost spulberate de un bolid, iar soferul si-a vãzut în continuare de drum fãrã sã-i pese de cele douã victime.

Individul, Ludovic Ladisalu Kopriva, este din Petrosani si a mai avut probleme cu legea, acesta fiind condamnat în trecut la închisoare cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului. Ulterior a fost reabilitat de instantã dupã ce a cerut acest lucru conform legislatiei românesti. Inginer de profesie, angajat la Termocentrala Paroseni, Kopriva s-a dus a doua zi la Politia Vulcan si a fost retinut pentru 24 de ore. Ulterior, procurorii au decis cã nu este cazul sã cearã instantei de judecatã arestarea sa preventivã si cã poate fi cercetat penal sub control judiciar pentru vãtãmare corporalã si fugã de la locul accidentului.

Maximilian Gânju