Politistii au reusit sã îi dea de urmã bãrbatului care a spulberat o femeie de 31 de ani din Vulcan si pe fetita ei de doar 2 ani, pe o trecere de pietoni. Asta, pentru cu acesta a fugit de la fata locului si le-a lãsat pe amândouã aproape inconstiente pe jos.

Femeia chiar a avut pierderi de memorie si oamenii legii îl cerceteazã acum pentru fuga de la locul accidentului si vãtãmare corporalã din culpã. „Politisti ai structurilor de politie rutierã din cadrul IPJ Hunedoara, au reusit identificarea conducãtorului auto care, în data de 08.08.2016, a comis un accident rutier soldat cã rãnirea a douã persoane, pe bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Vulcan.

Suspectul este un bãrbat în vârstã de 57 de ani, din municipiul Petrosani, care a fost condus la sediul Politiei Municipiului Vulcan, pentru audieri si luarea mãsurilor legale, acesta fiind cercetat sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de vãtãmare corporalã din culpã si pãrãsirea locului accidentului”, a spus Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Mai mult, dupã ce a fost identificat, bãrbatul care nu a întors capul dupã victimele sale si si-a continuat cursa nebunã, a recunosct fapta si, în cursul zilei de marti, a fost audiat de politistii din Vulcan. Bãrbatul a mai fost cercetat în trecut pentru cã a fost gãsit bãut la volan si se pare cã la fel era si acum. Politistii spun, însã, cã acesta a fost luat de acasã, acolo unde a fugit, dupã ce a comis accidentul grav de circulatieCopila de 2 ani a fost transportatã cu elicopterul SMURD, luni seara, la spitalul din Timisoara.

Diana Mitrache