Autoritãtile locale de la Petrosani au mai fãcut un pas important pentru asfaltarea unor strãzi din cartierul Colonie.

A fost publicatã documentatia de atribuire a contractului / contractelor de servicii de întocmire PT, DDE, DTAC si AT pentru ”Modernizare strãzi în Municipiul Petrosani” pentru 3 loturi, strãzile Grivita Rosie, Radu Sapcã si Micu Klein.

“Obiectivul de investitii pentru care trebuie întocmite documentatiile tehnice este ”Modernizare strãzi în Municipiul Petrosani”, care cuprinde strãzile Grivita Rosie, Radu Sapcã si Micu Klein. Achizitia care este avutã în vedere se va desfãsura pe loturi. Fiecare stradã reprezintã un lot distinct. Denumirea achizitiei: PT, DDE, DTAC si AT pentru ”Modernizare strãzi în Municipiul Petrosani” pentru 3 loturi, strãzile Grivita Rosie, Radu Sapcã si Micu Klein”, se aratã în document.

Strãzile Grivita Rosie, Radu Sapcã si Micu Klein sunt situate în municipiul Petrosani cartierul Colonie situat în vestul municipiului. Cartierul Colonie este delimitat la est de calea feratã, la nord si vest de râul Jiul de est si la sud de pârâul Maleia.

Pe aceste strãzi nu au fost realizate lucrãri de modernizare sau reparatii capitale, dar au fost realizate lucrãri de reparatii curente sau întretinere, dupã caz. Valoarea estimatã a lucrãrilor este de 102.549,70 lei. urmeazã sã se stabileascã firma care va executa lucrãrile de modernizare a celor strãzi din cartierul Colonie.

Monika BACIU