Un autoturism a fost fãcut scrum în Petrosani

Un fum gros ce se zãrea chiar de la garã a alertat, vineri în jurul prâzului pompierii detasamentului din Petrosani, dar si locuitorii din zona supermarketului Carrefour.

De vinã a fost un scurtcircuit care a aprins un autoturism marca Dacia Logan parcat în zona respectivã. Incendiul a fost puternic, iar din cauza faptului cã lângã masina în flãcãri se aflau si altele parcate, se putea produce o explozie. Primii care au actionat la stingerea incendiului au fost angajatii supermarketului care au iesit cu stingãtoare pentru a stinge vâlvãtaia. Tot ei au fost cei care au anuntat pompierii.

”Am vãzut tocmai de la garã fumul si am fugit repede aici. Când am ajuns, fumul depãsea nivelul ultimului etaj al blocului, nu am vãzut flãcãri, numa fum negru. Cred cã de la instalatia masinii a pornit incendiul. Erau foarte multe masini aici, dar proprietarii au venit rapid si le-au luat. La un jeep a ars toatã partea dreaptã. Noroc cu bãietii de la magazin care au iesit repede cu stingãtoarele si au stins focul, tot ei au sunat si la pompieri”, a spus un martor aflat la fata locului.

Paguba produsã autoturismului este totalã, pentru ca masina a ars pânã la schelet.

Adina Pãduraru

Advertisements