Petrilenii încã sunt asteptati sã îsi ridice alimentele de la UE

De regulã, la distribuirea alimentelor de la UE este înghesuialã mare. Ei bine existã si locuri care fac exceptie. De pildã, la Petrila, depozitele de alimente sunt pline si asta pentru cã beneficiarii nu s-au prezentat sã le ridice.

Desi au avut un program prestabilit pentru a evita statul la coadã, dupã primele douã sãptãmâni nu a mai venit nimeni sã îsi ridice pachetele venite drept ajutor de la Uniunea Europeanã. Pentru a-i stimula în vreun fel pe beneficiari sa vinã la sediul Asistentei Sociale din Petrila, pentru a intra în posesia pachetelor administratia publicã localã a fãcut un anunt public: ”Serviciul public local de asistentã socialã Petrila roagã beneficiarii programului POAD 2016 sã se prezinte urgent la sediul din strada 8 Martie – parter în vederea ridicãrii alimentelor, zilnic, de luni pânã vineri, indiferent de categoria de beneficiari din care fac parte, având asupra lor documente în original”, se aratã într-un anunt publicat pe site-ul primãriei orasului Petrila.

În cazul în care, beneficiarii nu vor venii sã îsi ridice alimentele, Serviciul Public Local de Asistentã Socialã Petrila, este obligat sã returneze pachetele. Pentru a evita acest lucru, persoanele care beneficiazã de strictul necesar de alimente, de la U.E sunt asteptate sã intre în posesia pachetelor.

Adina Pãduraru

Advertisements