Un barbat din orasul Petrila a murit in aceasta dupa-amiaza electrocutat dupa ce a intrat in subsolul unui bloc plin cu apa in care erau cazute si cabluri de curent electric. Incidentul s-a intamplat in cartierul 8 Martie in blocul 26, iar vecinii barbatului povestesc ca acesta a incercat sa se branseze ilegal la reteaua de electricitate. ” Il stiam pe omul acesta si nu este prima data cand intra in subsol sa se lege la curent”, spune o femeie. Martorii prezenti la fata locului spun insa ca de fapt barbatul ar fi intrat in subsol rugat de un tanar care stia ca acesta se pricepe sa faca bransamente ilegale ca sa ii faca si lui.
Numai ca intr-un moment de neatentie omul a cazut in apa si s-a electrocutat.

electr1
Vecinii s-au chinuit mai bine de o jumatate de ora sa il scoata din subsol, dar nu au reusit si au sunat la 112 dupa ajutor. Pompierii au reusit sa recupereze corpul barbatului numai dupa ce a fost decuplat intreg blocul de la reteaua de electricitate.
La fata locului au fost prezenti si politistii criminalisti care au demarat o ancheta pentru a stabili imprejurarile producerii mortii barbatului de 46 de ani.

electr213875090_1070437256365229_1053979618_n

Diana MITRACHE