Agresorul sotiei politistului din Petrosani, cautat cu mascatii

Mai multe perchezitii au fost efectuate ieri dimineata in Valea Jiului, iar politistii l-au cautat si pe barbatul care zilele trecute a sechestrat si agresat o tanara de 27 de ani din Petrosani, sotia unui angajat al Politiei TF.

Descinderile politistilor sustinuti de luptatorii S.I.R din cadrul IPJ Hunedoara, au vizat mai multe locatii unde se ascundeau interlopi si pe numele carora existau dosare de cercetare penala pentru infractiuni comise cu violenta. Totodata, imediat dupa finalizarea actiunii, la sediul Politiei Municipiului Petrosani au ajuns si politistul de la TF impreuna cu sotia lui, cel mai probabil pentru a se constata daca printre cei retinuti se afla si cel care a atacat-o. Adriana Voina, din cadrul Biroului de Presa al IPJ Hunedoara, a declarat ca cercetarile sunt in curs, iar date despre actiunea politistilor din Petrosani, cat si despre posibilitatea ca agresorul sotiei politistului sa fi fost prins, vor fi date abia dupa finalizarea anchetei.

Un incident extrem de grav a avut loc marti, in plin centrul municipiului Petrosani, cand o femeie a fost atacata si sechestrata de un individ si a amenintat-o. Victima, Elisabeta Bianga (27 de ani), este sotia unui politist angajat la Politia TF Petrosani si iesise la cumparaturi, cand a fost tarata de pe strada intr-o scara de bloc. Agresorul i-a taiat parul si a zgariat-o pe maini si abdomen cu un obiect ascutit. Politistii au demarat imediat cercetarile in acest caz, sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente si au un cerc de suspecti. Cert este ca agresorul a vrut, prin intermediul femeii, sa-l intimideze pe politistul de la TF Petrosani si chiar i-a transmis un mesaj de amenintare. Surse demne de incredere spun ca agresorul face parte din mafia fierului vechi care are cartierul general in zona Sasa din Petrosani si actioneaza cu precadere intre Livezeni si Strambuta – Defileul Jiului de unde sustrag componente ale infrastructurii feroviare.

Maximilian Ganju

Advertisements