O nouã competitie va anima zona Câmpu lui Neag. Clubul Alpin Valea Jiului, organizator al unor competitii deja consacrate precum Red Bull Oslea HiRide sau Retezat Sky Race propune iubitorilor de munte si alergare o nouã competitie: Oslea Night Ridge.

“Oslea Night Ridge vine ca o continuare fireascã a cursei de alergare nocturnã Iorgovanu Night Run precum si a activitãtii noastre din ultimii cinci ani. Structurata pe douã niveluri, competitia va contine douã curse într-un cadru de basm oferit de cei doi munti Oslea si Piatra Iorgovanului”, spun organizatorii.

Astfel, în cadrul evenimentului care va avea loc în data de 13 august concurentii vor avea posibilitatea de a concura într-o cursã verticalã pe Piatra Iorgovanului. În aceeasi zi va avea loc si Oslea Night Ridge, începând cu ora 21. Din dorinta de a stimula spiritul competitional , Oslea Night Ridge vine în întâmpinarea concurentilor cu un fond de premiere total de 11 200 de lei dupã cum urmeazã: Concurentii de pe primele cinci locuri vor beneficia si de premii în bani.

Monika BACIU