Telus Frigescu- declaratie incredibilã la încarcerare

Condamnat la trei ani si jumãtate de închisoare cu executare, pentru cã a coordonat o retea de prostitutie în Valea Jiului, realizatorul TV de emisiuni sportive a fãcut o mãrturisire incredibilã.

În momentul în care a fost retinut de politisti, pentru a fi dus la penitenciar, Frigescu l-a indicat pe patronul unei televiziuni cum cã el i-ar fi prezentat una dintre victime. O minorã în vârstã de 13 ani despre care i-a spus cã are 19 ani. ”E o sentintã nedreaptã total, pentru cã asta (n.r. victima minorã) a avut relatii sexuale cu 200 de oameni din Valea Jiului. Eu sunt singurul care a fost fortat sã spunã cã am avut (n.r. relatii sexuale). Am cunoscut-o de la Balint Cristian care a spus cã are 19 ani. Si Balint si acela de la Amicii (n.r. patronul unui restaurant din Uricani) sunt implicati, toti. M-a luat pe mine, ce am fãcut? Am avut relatii cu ea, am recunoscut. (…) Existã interceptãri telefonice care nu mi-au fost luate în considerare”, a sustinut Telus Frigescu.

Infirmã acuzatiile

În replicã, actionarul postului de televiziune din Valea Jiului sustine cã nu este nimic adevãrat si cã-l va actiona în judecatã pe fostul sãu angajat. ”Aveti timp sã credeti toate tâmpeniile spuse de oricine. Este o neobrãzare, nu am nici o legãturã si nu stiu despre ce este vorba. Este o minciunã, o neobrãzare si o lipsã de respect, acesta este punctul meu de vedere. Nu am nici un fel de legãturã cu nici o fatã, habar n-am despre ce este vorba. Mã mir cã spune abia acum, când i se strânge latul, când a dã de greu aruncã pe altii. Sã vorbeascã, e liber, dar dacã a fãcut asemenea afirmatii eu o sã-l actionez în instantã”, a declarat Cristian Balint, actionarul Kapital TV.

Telus Frigescu a vorbit si de implicarea unui alt afacerist, din Uricani, care a fost si viceprimar al orasului în trecut. Afaceristul respinge acuzatiile si sustine cã nu întelege de ce l-a luat în colimator. ”Nu este adevãrat, eu nici nu am vorbit cu domnul Frigescu. Sunt aberatii, eu am terminat cu asta, am fost peste tot. (…) Treaba lor ce au fãcut, rãspund pentru ce au fãcut”, a declarat afaceristul Costel Stancu.

Dosarul poreclit „prostituate pentru sportivi si jurnalisti” a fost destructurat de BCCO Alba, anul trecut. Trei persoane au fost puse sub acuzare si condamnate. Frigescu la trei ani si jumãtate, Grigore Nebunu la patru ani iar Peti Gabriel, pentru cã este minor, a primit o pedeapsã educativã.

Maximilian Gânju

2 comentarii la „Telus Frigescu- declaratie incredibilã la încarcerare

 • 21 iulie 2016 la 08:50
  Permalink

  Oameni buni,….nu toti care au albit la par,….merita sa fie si respectati !!! Cazul de fata ,comfirma spusele mele .

  Răspunde
 • 8 iunie 2018 la 13:32
  Permalink

  Aia de 13 ani era Adelina?
  Mi-a zis Cristina, cealalta tarfa de 14 ani la vremea aia, care e mare diva pe nimfomane sub niku de tanya, acuma pestita de vestitul mafiot Nicu Dragu, cum tarfa aia de Adelina se futea cu doctorul ginecolog la consultatii in cabinetul sau.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.