Mai multi sportivi din Varpalota, oras din Ungaria înfrãtit cu municipiul Petrosani se vor afla în Parâng. Vizita acestora are loc în baza unui proiect al Clubului Sportiv Scolar. Municipalitatea de la Petrosani va suporta accesul sportivilor în Parâng.

“Vã rugãm sã ne sprijiniti cu suma de 1080 lei necesarã pentru plata biletelor la telescaunul din masivul Parâng (dus si întors), pentru grupul de 54 sportivi si însotitori ai acestora din orasul Varpalota, Ungaria, oras înfrãtit cu municipiul Petrosani, care vor fi oaspetii unitãtii noastre la baza didacticã în perioada 25-27.072016. mentionãm cã este vorba de un parteneriat de reciprocitate între cele douã unitãti sportive, care functioneazã din anul 2009”, aratã cei de la Clubul Sportiv Scolar Petrosani.

Orasul Varpalota este oras înfrãtit cu municipiul Petrosani din anul 1998, iar unul dintre rezultatele pozitive ale acestei înfrãtiri este acordul de colaborare încheiat între cele  cluburi sportive. Pentru a sprijini activitatea celor douã cluburi, consilierii locali de la Petrosani au aprobat alocarea sumei de 1.080 lei pentru transportul sportivilor cu telescaunul. Sportivii din Varpalota se vor afla la Petrosani în perioada 25-29 iulie.

Monika BACIU