Aflatã în insolventã, CEH se mai confruntã cu o astfel de cerere

Complexul Energetic Hunedoara a reintrat în insolventã, însã pe rolul Tribunalului Hunedoara se mai aflã un dosar care are acelasi obiect: “deschiderea procedurii insolventei”.

O societate din Petrosani solicitã intrarea în insolventã a Complexului Energetic Hunedoara.  Este vorba de SC LANT MINIER SRL, care s-a adresat instantei într-un dosar care are ca obiect “procedura insolventei – societãti cu rãspundere limitatã trimitere dosar la C.16-C.5 sindic”. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Hunedoara la data de 17 mai, cu aproape o lunã de zile înainte ca CEH sã reintre în insolventã.

La termenul din data de 23 iunie, adicã fix în ziua în care societatea energeticã hunedoreanã a intrat în insolventã, în acest dosar s-a dat un nou termen pentru ca “debitoarea sã-si timbreze contestatia”. În acest dosar un nou termen de judecatã a fost fixat pentru data de 17 august.

Potrivit primului tabel al creantelor întocmit de administratorul judiciar, societatea care solicitã insolventa CEH ar avea de recuperat 309,540.86 lei.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.