În picioare pe rãcitoarele de la Paroseni

Rãcitoarele de la Termocentrala Paroseni au atras ca un magnet un tânãr pasionat de adrenalinã si cu mult curaj.

„Opinia Timisoarei” a relatat  sãptãmâna trecutã, la final, isprava unui tânãr din Timisoara, care s-a filmat într-o ipostazã uluitoare, iamginile fiind greu si de privit. Totul s-a petrecut la Paroseni, la termocentralã, un loc, teoretic, pãzit si care ar fi putut sã îi facã mari probleme tânãrului, dacã rãcitoarele ar fi fost pornite.„Faimosul slackliner Flaviu Cernescu, timisoreanul care a uimit o lume intreaga cu spiritul sãu de aventurã si curajul dus la extrem, ne oferã o nouã ispravã care te tine cu sufletul la gurã. El a postat pe internet un filmulet care te lasã fãrã cuvinte. Flaviu este infãtisat alãturi de o prietenã cocotat pe un turn de 180 de metri înãltime, în Paroseni, judetul Hunedoara. Este vorba de cosul de fum al CET Paroseni, pe care l-a escaladat în puterea noptii.

Temerarul slackliner este filmat pe buza turnului, atât pe marginea lui exterioarã, cât si în dreptul hãului din interior, mergând spre ultima frontierã a pericolului”, scrie ziarul din vestul României. Imaginile sunt, într-adevãr spactaculoase si, probabil, este primul cutezãtor care a fãcut asta fãrã echipeament de protectie, însã si-a riscat enorm viata, pentru cã, dacã ar fi pornit, temperatura emanatã l-ar fi prãjit instantaneu, pentru cã temperatura la buza hãului ar fi trecut de 100oC. Angajatii CEH spun cã vor sesiza politia, pentru cã este inadmisibil ca un astfel de eveniment sã se petreacã în curtea unui edificiu considerat a fi de importantã strategicã, fãrã ca vreun paznic sã îl observe.

Diana Mitrache

Un comentariu la „În picioare pe rãcitoarele de la Paroseni

 • 18 iulie 2016 la 08:50
  Permalink

  Prin difuzarea unui astfel de articol riscati sa incurajatii toti idiotii la astfel de acte de teribilism iefti, din categoria: sunt un bou facut gramada si ma bat cu caramida-n cap, pana ma vede careva la TV sau se scrie despre mine la ziar sau pe net.
  Sa nu va fie de mirare cand au sa inceapa tot felul de copii idioti, sa cada ca si mustele lovite de plici, de pe nu stiu ce turnuri parasite doar ca au vrut sa dovedeasca iubitelor sau viitoarelor iubite postmortem, ca au si ei cojones TV.
  Putina responsabilitate si autotcenzura in situati de genul acesta nu ar strica.
  Asta arata lipsa sau maturitatea dumneavoastra de profesionalism jurnalistic.

  Pe cand un articol insotit de un filmulet pe Youtube, cu un tembel de copil, care face Bungee-Jumping cu elasticul de la chiloti, in timp ce-i declara dragoste eterna idioatei care-l priveste cu admiratie in timp ce moare ca un cretin !?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.