Municipiul Lupeni este un întreg santier. Primarul Cristian Resmeritã continuã în fortã lucrãrile de modernizare a localitãtii.

Dupã actiunea de scoatere a gardului viu de pe mijlocul arterei rutiere din tot municipiul Lupeni, administratia localã continuã actiunile edilitare. Acum s-a ajuns pe strada Stadionului. Aici, au început lucrãrile de decolmatare a râului si refacerea strãzii Stadionului. O lucrare cu un grad mare de dificultate care a necesitat prezenta unui buldoescavator de mare putere, forta apelor a adus bolovani de mari dimensiuni si a deteriorat drumul blocând accesul în aceastã zonã, lucrãrile continuând si în zilele urmãtoare. Si în centrul localitãtii se lucreazã intens. În zona Spitalului Municipal Lupeni continuã lucrãrile de extindere a retelei de gaz metan spre partea de jos a orasului, pentru a ajunge cu introducerea gazului  în zona EM Lupeni si a celor douã blocuri din apropierea acesteia.

Municipiul Lupeni este un santier si în cartierul Bãrbãteni si zona Viitorului. În aceste zone se lucreazã la degajarea spatiilor dintre blocurile de pe strada Viitorului si amenajarea zonelor din care s-a scos gardul viu dar si a parcurilor din Cartierul Bãrbãteni sunt actiuni menite sã sporeascã confortul locuitorilor municipiului Lupeni.