Aproape 3 milioane de lei pentru un oras din Valea Jiului

O administratie localã din Valea Jiului a beneficiat de o sumã de bani importantã de la Ministerul Dezvoltãrii Regionale si Administratiei Publice. Aproape 3 milioane de lei a primit orasul Uricani pe baza ordonantei de urgentã nr. 28/2013.

Mai concret, autoritãtile locale de la Uricani au primit de la MDRAP suma de 2.712.291,14 lei în baza programului national de dezvoltare localã care prevede lucrãri de realizare/extindere/reabilitare/modernizareinfrastructurii. Edilii de la Uricani nu au putut fi contactati pentru a oferi informatii cu privire la proiecte.

Alte douã administratii locale din Valea Jiului au primit bani de la Ministerul Dezvoltãrii. Este vorba de municipalitatea de la Petrosani care a primit, tot pe baza OUG 28/2013, suma de 126.169,51 lei. O altã localitate care a fost inclusã în lista finantãrilor este cea de la Vulcan. Aici s-a alocat suma de 470.408 lei. Banii au venit pe Legea 114/1996 care prevede realizarea de locuinte sociale. Municipalitatea de la Vulcan are un proiect prin care realizeazã mai multe locuinte sociale.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.