Campania „Premiantii fãrã premii” continuã sã propunã un mod constructiv si util de a ne privi unii pe ceilalti. Pentru urmãtoarea editie a campaniei noastre vã propunem întâlnirea cu un alt om de presã care, împreunã cu echipa sa, a reusit sã se punã în slujba valorizãrii oamenilor frumosi din aceastã tarã.

Este vorba despre Carmen Avram, omul de televiziune, care a reusit sã mentinã în rating un format de emisiune care se încãpãtâneazã sã contrazicã tendintele aparente din societatea româneascã.Emisiunea „În premierã” a stârnit interesul încã de la primele editii, de la primele reportaje difuzate pe sticlã. Subiectele abordate au fost si sunt de departe unele de larg interes, menite sã facã luminã în cazuri pe care unii le-ar dori trecute sub tãcere. Am contactat-o pe Carmen Avram pentru a-i spune cã o invitãm la Deva unde dorim sã ne întâlnim cu domnia sa si sã-i spunem cã o respectãm. Curiozitatea jurnalisticã, fireascã, a fãcut sã avem mai multe runde de discutii. În cele din urmã, dar fãrã sã se lase rugatã, a acceptat.  Sunt coplesitã si onoratã cã v-ati gândit la „În premierã” si la mine, pentru a fi parte din familia „Premiantilor fãrã premii”, cea mai frumoasã  campanie civicã de care am auzit vreodatã. Voi fi prezentã sâmbãtã, 16  iulie 2016, la Deva, însã doar în calitate de purtãtor de mesaj al sutelor de personaje care ne-au încredintat povestile lor, pentru ca noi sã putem  lupta pentru ei: copii orfani, copii sãrmani, bãtrâni care îsi duc viata ca pe o bãtãlie continuã, tineri extrem de inteligenti si dornici sã-si  slujeascã tara, români nedreptãtiti, medici cu mâini vrãjite sau sportivi  uitati de cei ce i-au adulat când erau în glorie. Lor le vom spune, împreunã, multumesc. Abia astept sã ne vedem!, ne-a mãrturisit jurnalista de televiziune. Sigur, este, credem noi, redundant sã zãbovim în prezentarea viitorului premiant, pentru simplul motiv cã nu putem spune despre acesta mai mult de cât ceea ce se cunoaste deja.

Pentru exemplul de dãruire în folosul publicului, pentru întreaga sa carierã, vã propunem sã ne întâlnim cu ea si sã-i spunem cã-i multumim pentru ceea ce ne oferã. Sâmbãtã, 16 iulie 2016, ora 11.00, doamna Carmen Avram Eugen vine sã o întâlnim. Aveti ocazia sã o  priviti în ochi, sã-i spuneti o vorbã caldã si sã fiti parte dintre cei care îi vor multumi oficial printr-o diplomã si un buchet de flori venind în fata statuii lui Decebal din centrul Devei.

Initiatorii campaniei „Premiantii fãrã premii”