Iacob Ridzi in conducerea PDL?

Rezultatul foarte bun la alegerile locale il recomanda pe edilul din Petrosani sa faca parte din conducerea PDL, spun surse din interiorul formatiunii.

Primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, a obti-nut mai bine de 65 la suta din voturile alegatorilor la locale si noua locuri de consilier, rezultatul fiind unul foarte bun pentru PDL, mai ales ca este obtinut intr-o zona care a fost multi ani fieful PSD si dupa ce PDL se afla in cadere libera.

Performanta il recomanda pe Iacob Ridzi, spun surse din cadrul partidului, sa ocupe o functie in noua conducere centrala a PDL care va fi aleasa la finele acestei luni. „Ridzi s-a achitat bine de sarcini si pe perioada cat a fost presedintele Organizatiei Judetene a PDL Hunedoara, iar acum ar trebui sa obtina mai mult decat o functie de vicepresedinte de organizatie judeteana”, sustin reprezentati ai PDL Petrosani. Edilul spune insa ca nu i s-a facut nici o „oferta”, cel putin pana acum.

„Am auzit de propunerile ca din conducere sa faca parte si cei care au obtinut rezultate foarte bune in alegeri. Pe mine nu m-a contactat nimeni si nu mi s-a propus nimic”, a spus presedintele PDL Petrosani, Iacob Ridzi. Consiliul National de Coordonare al PDL a votat, marti, propunerea Colegiului Director de organizare a Conventiei Nationale extraordinare a formatiunii.

Democrat-liberalii au votat propunerea unei Conventii extraordinare a PDL pe 30 iunie, la care sa fie aleasa noua structura de conducere si presedintele formatiunii, in urma depunerii demisiilor de catre intreg Biroul Permanent National.

Maximilian Ganju

4 comentarii la „Iacob Ridzi in conducerea PDL?

 • 21 iunie 2012 la 06:46
  Permalink

  Poate Monica Ridzi in conducerea PDL? Ce ziceti?? Ea stie sa foloseasca „fonduri” si sa le bage in „scene” si alte chestii destepte!

  Răspunde
 • 21 iunie 2012 la 07:12
  Permalink

  De ce sa conduca un partid care este oarecum terminat?In Petrosani a fost ales omul si nu partidul,cred ca ar fi o greseala,mai mult,cred ca ar trebui sa se dezica de un partid ca pdl.

  Răspunde
 • 21 iunie 2012 la 17:38
  Permalink

  Pai chiar asa,la Petrosani a fost ales omul si nu partidul,daca era dupa partid nu mai auzea nimeni de Ritzi,oricum ce sa faca Ritzi la un partid care va disparea in toamna ?

  Răspunde
 • 21 iunie 2012 la 19:29
  Permalink

  oare a avut pe cine sa aleaga cetatenii Petrosaniului, un om mai bun ???!!!
  ca om a fost ales…nu ca partid…de fiecare data a fost ales omul…nu partidul…
  alegerea unui primar este vot uni nominal … nu o gramada ordonata ca la ruiby…
  a fost ales ,fiinca a dat dovada de bun gospodar si de patriotism local…
  dovada numarului de voturi…in rest Dumnezeu cu mila…
  eu ii doresc sanatate, putere de munca si multa rabdare cu cetatenii municipiului…
  F E L I C I T A R I !!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.