În cursul zilei de miercuri, 6 iulie 2016, la Vulcan si la Petrosani au avut loc întâlniri între reprezentantii  Apa Serv Valea Jiului, cei ai asociatiilor de proprietari din cele douã municipii din Valea Jiului, precum si ai  administratiilor locale de la Vulcan si Petrosani.

Din partea Apa Serv au participat directorul general Costel Avram, seful departamentului productie, Cristian Ionicã, seful departamentului exploatare Florin Donisã, dar si alti specialisti de la serviciul comercial, control si recuperare creante. Din partea asociatiilor de proprietari, la acestã întâlnire au fost prezenti presedintii si administratorii acestora, în timp ce, din partea autoritãtilor publice locale au participat, la Petrosani, primarul Tiberiu Iacob – Ridzi si viceprimarul Florin Nicolae, iar la Vulcan, reprezentantul biroului care coordoneazã si îndrumã activitatea asociatiilor.

Scopul acestor întâlniri a fost generat de gãsirea unor solutii comune cu privire la  recuperarea debitelor asociatilor de proprietari si greutatile cu care se confruntã  în fiecare lunã în aceastã directie, pentru a se evita debransarea acestora de la reteaua publicã de apã potabilã.

Asociatiile împreunã cu operatorul de apã vor face front comun pentru identificarea si aplicarea tututuror mãsurilor legale pentru a recupera debitele restante, punând la dispozitia operatorului toate situatiile pentru a fi puse în aplicare.

Prin reprezentatii biroului de recuperare creante si prin cei de la control Apa Serv este deschisã la sesiszãrile venite de la toate asociatiile de proprietari, dorind sã ajute, pe cât posibil, la rezolvarea acestora.

Biroul de presã  S.C. Apa Serv Valea Jiului S.A. Petrosani