O femeie în vârstã de 39 de ani a ajuns pe patul de spital dupã ce a fost lovitã de un autoturism condus de un bãrbat care nu avea permis.

În loc sã opreascã pentru a-i acorda ajutor victimei, individul s-a fãcut nevãzut sperând cã nu va fi prins de oamenii legii. ”Politistii rutieri din cadrul Politiei Orasului Uricani au fost sesizati despre faptul cã, pe strada Pompierilor, din orasul Uricani, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rãnirea unei persoane.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie rutierã care a constatat cã în evenimentul rutier a fost implicat autoturismul condus de un bãrbat în vârstã de 52 de ani, din orasul Uricani, care nu se mai afla la fata locului. În urma evenimentului rutier a rezultat rãnirea  unei femeie în vârstã de 39 de ani, din orasul Uricani, care în momentul producerii accidentului se deplasa pe jos, pe partea stânga a sensului de mers Lupeni – Uricani, fiind acrosatã de autoturism”, a declarat subcomisarul Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Soferul s-a ales cu dosar penal si pentru vãtãmare corporalã din culpã, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fãrã a poseda permis de conducere si pãrãsirea locului accidentului fãrã încuviintarea organelor de politie.

Politistii din Uricani au propus Parchetului de pe lângã Judecãtoria Petrosani retinerea individului, procurorii urmând sã analizeze dacã se impune arestarea sa preventivã, caz în care va fi adus astãzi /marti în fata judecãtorilor.

Maximilian Gânju