Pronuntare în dosarul concedierii lui Florut

Instanta de la Bihor se va pronunta, sãptãmâna viitoare, în dosarul în care Emil Florut, fostul director general al CEH a contestat decizia de concediere. Tribunalul Bihor a amânat pentru data de 12 iulie pronuntarea în acest dosar.

“În vederea deliberãrii, amânã pronuntarea în cauzã la 12.07.2016”, se aratã în solutia Tribunalului Bihor. Emil Florut, cel care s-a aflat la conducerea Complexului Energetic Hunedoara timp de trei luni de zile a actionat în instantã fostul angajator adicã societatea energeticã. Asa cum a anuntat încã de la revocarea sa din functie, Florut a considerat concedierea sa o mãsurã abuzivã.

Fostului director general al CEH i s-a reprosat faptul cã nu a trimis membrilor CA raportul de activitate pe trimestrul III, cã ar fi absentat prea mult de la sediul societãtii si cã ar fi avut o relatie deficitarã cu sindicatele. Emil Florut a fost desemnat în functia de director general al CEH în luna septembrie 2015, în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanta corporativã a întreprinderilor publice.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.