Nedeia Vulcãneanã se aflã acum la editia a 44-a si îi va aduce pe scena din Vulcan pe Pepe, Corina si DJ Project, dar si interpreti locali de muzicã usoarã, ca si de muzicã popularã. Concursurile au început încã de acum 3 sãptãmâni, iar acum vor fi premiati cei care îsi sãrbãtoresc nunta de aur, ca si cei care au obtinut rezultate deosebite în anul trecut.

Joc si voie bunã, distractie, premii si bâlci, toate le gãsesti acum la Vulcan, pentru cã circulatia a fost întreruptã pe bulevardul principal, acolo unde timp de 3 zile, pe scenã, vor urca nume consacrate ale  muzicii românesti, dar si tineri din zona Vãii Jiului si a judetului Hunedoara. Spectacolele încep de vineri.

„Vom etala pe scena din Vulcan tinerele talente din Vulcan si din Valea Jiului, iar la final vom încheia spectacolul cu un mare artist al judetului, Alex de la Orãstie. Sâmbãtã vom avea în deschidere câteva formatii locale si în jurul orei 20,00 vor veni: Pepe, Corina, DJ Project, Doje Project din Germania. Sâmbãtã vom acorda si premiile de excelentã pentru personalitãtile Vulcanului care s-au remarcat în activitatea didacticã, sãnãtate si inginerie si contabilitate”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Finalul nedeii îi aduce pe scenã pe cântãretii de muzicã popularã, iar pe Bulevard va avea loc o paradã a portului traditional. „În jurul orei 13,00 avem parada porului popular. Vom pleca pe Bulevardul Mihai Viteazul, pânã la Brazi, unde avem invitati de seamã si locali. Vor veni ansambluri populare, cu costume populare, iar la Brazi avem invitati recum Victorita Lãcãtusu, Cãlin Brãtianu, Ansamblul Transilvania din Baia Mare, Dinu Iancu Sãlãjanu si floarea noastrã din Valea Jiului, Elena Merisoreanu”, a mai adãugat edilul din Vulcan.Asadar, muzicã, joc, spectacole si veselie la Vulcan, acolo unde nu mai putin de  26 de cupluri au fost sãrbãtorite pentru nunta de aur.

Diana Mitrache