Planul de disponibilizare a fost avizat

Complexul Energetic Hunedoara a elaborat un plan de disponibilizare. Acesta prevede atât concedieri cât si plecãri din sistem prin pensionare. Sãptãmâna trecutã, înainte de intrarea în insolventã a CEH, planul a fost avizat de Consiliul de Administratie.

“Planul a fost avizat de Consiliul de Administratie si urma ca în termen de 30 de zile sã fie aprobat de AGA. Având în vedere cã am reintrat în insolventã, AGA va fi convocatã pentru desemnarea administratorului special, si probabil pentru aprobarea planului”, a declarat Cosmin Chiuzan, directorul general al CEH. Potrivit planului întocmit de conducerea societãtii circa 840 de persoane ar trebui sã pãrãseascã complexul începând cu data de 01.10.2016.

Monika BACIU

6 comentarii la „Planul de disponibilizare a fost avizat

 • 29 iunie 2016 la 22:02
  Permalink

  in timp ce itreg personalul muncitor trebuie sa faca ita o zi ,suprafata 2 zile ,tesa 5zile ,ing sefi si directori isi fac rechemari pe diverse motive ,nejustificat , tot ei care iau 100 de mil ,care au conditiile de pensionare si care nu fac nimic ,au adus mineritul si ceh la dezastru ,nu dau carbune pe tot ceh cat o mina in anii 2002 . si cu acest minunat plan ,credeti ca o sa plece sefii? haha ha ,cica au copiii mici ,nu pleaca.

  Răspunde
 • 30 iunie 2016 la 07:39
  Permalink

  ita e pentru fraieri ,directorii de sucursale nu au voie

  Răspunde
 • 30 iunie 2016 la 09:35
  Permalink

  ioane ai mare dreptate,…… cine nu sare la cap sta acasa ……..

  Răspunde
 • 2 iulie 2016 la 17:08
  Permalink

  Mai nou sefi evita ITA prin foi de boala , si cu asta nu pot fi bagati in ITA.Fraierii tot fraieri sunt

  Răspunde
 • 3 iulie 2016 la 08:11
  Permalink

  In programul de restructurare nu se aminteste nimic de plecarea pensionabililor din ceh. Trebuie sa ne raspunda acest director general, cine sunt specialistii care au intocmit acest plan de restructurare, care au fost criteriile care au sta la baza intocmirii acestui program si cum au fost gandite si de catre cine organigramele prin care sunt unele birouri din ceh de care nu se atinge nimeni. Trebuie ca cei care vor fi afectati de acest program mizerabil sa isi caute dreptatea la toate nivelurile, justitie, avocatul poporului, presedentie. etc. Este un program de restructurare NESIMTIT. Bai nene Chiuzane, regulile trebuie aplicate egal la toata lumea indiferent de sex, grade, pile sau alte criterii numai de voi stiute. Asta este discriminare ce faceti voi, si trebuie sa platiti pentru asta. Odata si odata vor iesi la iveala toate magariile facute de voi in cardasie cu pseudo-organizaia sindicala muntele.

  Răspunde
 • 4 iulie 2016 la 09:10
  Permalink

  inca nu s-a nascut cel ce vrea sa scoata pensionabilii afara,,,asa ca ciocu mic

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.