A ales sa-si puna capat zilelor desi avea viata inainte. Un barbat din Lupeni, tata a doi copii, s-a aruncat de la etajul patru, curmându-si viata in mod tragic.

Tragedie, luni seara, la Lupeni. Un barbat cu vârsta de aproximativ 32 de ani s-a aruncat de la etajul patru al blocului in care locuia, de la geamul apartamentului unui vecin. Martorii si vecinii de la fata locului, care l-au cunoscut pe tânar, spun ca in ultima vreme era mai retras, mai ales dupa ce l-a parasit sotia care i-a luat si cei doi copii si s-a dus la munca in Italia. „Stiu ca traia singur, ca l-a lasat nevasta si a plecat in Italia. A luat copiii cu ea si in ultimul timp, pe el il mai vedeam abatut”, ne-a declarat un vecin.

“Am auzit o bubuitura si m-a sunat sora mea ca sa-mi spuna ce s-a intâmplat. Parca nu-mi vine sa cred nici acum”, a spus o alta vecina  Incidentul a avut loc in zona strazii Viitorului, in spatele CAP-ului. Politistii cerceteaza imprejurarile exacte in care tânarul a murit, dar ipoteza sinuciderii este cea mai plauzibila. Concluziile finale vor fi luate dupa efectuarea necropsiei. Cadavrul tânarului a fost depus la morga Spitalului Municipal Lupeni.

Luiza Andronache