Surclasatã în primul meci la Timisoara cu 4-0, echipa din Lupeni nu a fãcut fatã nici în mansa a doua a barajului, fiind fãcutã KO încã din primele minute.

Golul de generic marcat de Florin Nanu a descumpãnit echipa gazdã, care nu se regãseste nici cum: min.32, acelasi Fl. Nanu trage puternic, portarul Adi Farcas retine excelent, minutul 36. din nou Fl. Nanu, o “foarfecã”, însã peste poartã, apoi dupã pauzã, min.49, Adi Farcas scoate sutul lui Adi Ungureanu, care din 5 m nu-l poate învinge pe goal-keeper-ul lupenean, min. 50 Francescu nimereste bara!

Hercules Lupeni- Ripensia Timisoara 0-3

Hercules Lupeni (antr. Dan Voicu): A. Farcas – Buturcã, Ad. Rosian, M. Dumitrescu, Ungurianu – Firan,(min.61 D. Ursachi) Ciocârlan(min 75 M. Pop), Brândusa, Harangozo II(min. 80 R. Moldovan)– M. Filip, I. Rosian

Ripensia Timisoara (antr. Remus Steop): I. Rãdulescu (min. 77 Ciui) – Laur. Luca (min. 80 Petrisor), Apro, Hecsko, I. Toma (min. 65 Ad. Popescu) – Ad. Popa, Briciu, Fl. Nanu (min. 68 Stoi), Ad. Ungureanu –Mediop,  Francescu

Arbitru: Dorian Miclosinã – Resita

Obs. F.R.F.: Luis Moisescu – D. T. Severin, Valer Nichimis – Alba Iulia

Spectatori: 1.000

Golurile: 0-1: Fl. Nanu (min. 5), de la 25 m; 0-2: Briciu (min. 79), la o gafa generalã a aparãrii lupenene; 0-3: Mediop (min. 85), sut la coltul lung

Iese la rampã si senegalezul Mediop, destul de discret panã în min.55, când sutul sãu trece razant pe lângã poartã, figurã repetatã în min. 72, pentru ca în min. 73, sã se opunã incredibil Adi Farcas, la sutul aceluiasi Mediop un 8 metri!

Timid, D.Ursachi (min.76) încearcã si el de la 35 m, dar mingea trece peste poartã, apoi dupã 0-2, Mediop pânã la urmã o nimereste pentru 0-3 si visul se încheie. Un meci inegal, cu douã echipe având abordãri diferite, scorul general de 0-7 spunând totul. A fost o lectie de abordare, de organizare, de cum se trateazã la cel mai serios mod, fie si la acest nivel, fotbalul.

Declaratie dupã meci

Dan Voicu, antrenor Hercules Lupeni: “Asa cum am mai spus si dupã meciul de la Timisoara diferentele sunt mari la  mai toate capitolele, între fotbalul hunedorean si cel din Timis. Îi felicit, au fost superiori la toate capitolele, le doresc sã ajungã în cel mai scurt timp în Liga a -II-a.”

Remus Steop, antrenor Ripensia Timisoara:  “A fost mai usor decât mã asteptam si asta pentru cã echipa mea nu s-a culcat pe urechea succesului cu 4-0 în tur. Am abordat meciul de la 0-0 si rezultatele s-au vãzut. Mi-a plãcut publicul de la Lupeni, multumesc si suporterilor nostri.”

Genu TUTU