Municipiul Petrosani a votat pentru continuitate si la fel au fãcut si alesii locali. Vineri a fost alidat primarul Tiberiu Iacob Ridzi si alesii locali, care au fost validati, au votat pentru ca Florin Nicolae sã rãmânã viceprimar.

Alegerile din 5 iunie nu au aduns niciun fel de schimbareîn Capitala Vãii Jiului, acolo unde atât Tiberiu Iacob Ridzi, cât si Florin Nicolae au rãmas pe fotoliile lor. Ambii au depus urãmântul de credintã si au spus cã vor milita pentru dezvoltarea orasului.

„Este o onoare pentru mine si pentru familia mea sã fiu reinvestit în aceastã functie de demnitate publicã, cea mai înaltã din cadrul unei comunitãti. Vreau sã vã multumesc tuturor pentru sprijinul pe care l-am avut din partea dumneavoastrã, al echipei mele de consilieri, al echipei si tuturor cetãtenilor din municipiul Petrosani, fie cã m-au ales, fie cã nu m-au ales. Voi fi primarul tuturor”, a spus, dupã ce a depus jurãmântul de credintã, Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.

Interesant este cã la Petrosani nu a fost decât o singurã propunere pentru viceprimar si aceasta din partea opozitiei de la PSD. Nimeni din cadrul celor care au câstigat alegerile nu a avut vreo altã propunere, iar viceprimarul desemnat prin vot de consilieri a fost tot Florin Nicolae si nu Costel Postolache, cel care a fost contracandidatul principal al lui Tiberiu Iacob Ridzi. Votul de astãzi, într-un numãr  atât de mare, mã onoreazã, dar, în acelasi timp, ma si responsabilizeazã. Consider cã am priceperea, pregãtirea necesarã, dar si experienta acumulatã în aceastã functie. Pot sã fiu un sprijin real domnului primar, în demersul dânsului de a face din Petrosani, un oras europaean”, a spus Florin Nicolae, viceprimar reales la Petrosani. Doi dintre consilierii locali ai municipiului Petrosani, Dorina Nitã si Valeriu Butulescu au lipsit de la aceastã sedintã si, drept urmare, acestia vor depune jurãmântul  la urmãtoarea sedintã de consiliu.

Diana Mitrache