Cadrele Militare în  Rezervã si Retragere ”SARMIZEGETUSA” din judetul Hunedoara  si  ,,Valea Jiului”  au acordat premii în bani celor mai buni elevi militari.

Acestia învatã la un colegiu din Alba Iulia si, pentru cã au dovedit în decursul unui an de studii, cã sunt cei mai buni si au obtinjt rezultate de exceptie, cadrele militare au considerat cã meritã sã îi premieze pentru asta.

„Suntem la cea de a VII-a editie la care acordãm aceste premii celor mai buni elevi din fiecare an de studiu, elevului cu cea mai mare medie din judetul Hunedoara,  iar Filiala  Cultul Eroilor ”Regina Maria”  – Petrosani, celui mai bun elev din Valea Jiului”,  au spus initiatorii acestei idei. Delegatia Valea Jiului care a plecat la Alba Iulia a fost compusã din lt.col.(r) Florin Koller, plt.adj.(r) Sorel Dusa si cpt.(rtr) Gheorghe Ile – primarul municipiului Vulcan si a fost condusã de presedintele A.C.M.R.R.  SARMIZEGETUSA Col.(r) Dãnilã, iar  Filiala Cultul Eroilor ”Regina Maria” Petrosani a fost reprezentatã de vicepresedintele  Costel Postolache.

Au primit câte 500 de lei elevii care sunt sefii de promotie pentru fiecare dintre clasele Colegiului National Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia: Nicolae Badea, elev în clasa a IX-a care a obtinut medfia 9,90, Teodora Grecu, din clasa a X-a cu media generalã 9,84, Dan Bãlan, cu 9,52, sef de promotie la clasele a XI-a si, cu media 9,66, a fost premiat elevul din clasa a XII-a Paul Cîrje.

Pentru cã sunt din Valea Jiului, cei care au acordat premiile au vrut sã îl premieze si pe elevul cu cele mai bune rezultate din Vale. Este vorba despre Ana Cristina Geicã, cea care a luat un premiu de 1.000 de lei, pentru cã a fost nominalizatã si la categoria cel mai bun elev din Valea Jiului si cea mai bunã elevã din judetul Hunedoara, care a obtinut media generalã 9,60.

Diana Mitrache