Un control al inspectorilor în siguranta alimentarã din cadrul Directiei Sanitar-veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Hunedoara a scos la ivealã nereguli la hipermarketul Kaufland din Petrosani.

Inspectia a vizat comercializarea pepenilor, iar neregulile constatate în urma verificãrii au fost legate de documentele care însotesc marfa si nu de calitatea produselor. Inspectorii DSVSA Hunedoara au amendat centrul comercial de la iesire din Petrosani si spun cã va fi o serie de controale la toate hipermarketurile din judetul Hunedoara.

”Au fost sanctionati cu 6000 de lei pentru cã nu au putut prezenta toate documentele pentru trasabilitate, au avut doar pânã într-un anumit punct. Totodatã, vom face verificãri la toate hipermarkturile si urmãrim si alte produse”, a declarat directorul DSVSA Hunedoara, dr. Mihai Jula. Totodatã, inspectorii în alimentatie din judetul Hunedoara face verificãri în aceastã perioadã cu vreme canicularã si la apa platã, un produs care în anii trecuti a fost descoperit cu probleme din cauza conditiilor de depozitare.

Maximilian Gânju