O fotografie cu liderul hunedorean al partidului înfiintat de Mircea Geoanã, într-o ipostazã nu tocmai fericitã, face înconjurul internetului. Rãzvan Mares spune cã imaginea nu este trucatã, dar nu considerã cã este ceva compromitãtor.

Câteva imagini de la o ”fecioreascã” la care a luat parte si liderul PSRO Hunedoara, Rãzvan Mares, în Elvetia, au apãrut în spatiul public iar liderul partidului a fost surprins într-o ipostazã pe care multi nu ar gãsi-o tocmai potrivitã pentru imaginea de politician.

Astfel, Mares apare în pielea goalã alãturi de alti trei prieteni cu care a mers, la relaxare, în tara cantoanelor. ”Într-adevãr nu sunt poze trucate, initial eu am crezut cã sunt poze trucate. Nu apar în pielea goalã, este într-un cadru privat între prieteni si nu consider cã este o pozã compromitãtoare. Este o pozã normalã între prieteni, dupã o zi de schi, fãceam un jacuzzi. Este viata mea privatã, a fost fãcutã în Elvetia, la schi. Acolo nu sunt atât de inhibati oamenii ca la noi în tarã, e o pozã care nu stiu cum a apãrut în mediul public. Este o pozã între prieteni si dacã cineva a considerat cã trebuie sã o dea, foarte bine. Nu mi-e rusine cu absolut nimic din ce am fãcut”, a declarat Rãzan Mares, presedintele PSRO Hunedoara. Acesta conduce organizatia hunedoreanãa partidului înfiintat de Mircea Geoanã încã de la finele anului 2015.

Maximilian Gânju