Distractia din Elvetia a liderului PSRO Hunedoara

O fotografie cu liderul hunedorean al partidului înfiintat de Mircea Geoanã, într-o ipostazã nu tocmai fericitã, face înconjurul internetului. Rãzvan Mares spune cã imaginea nu este trucatã, dar nu considerã cã este ceva compromitãtor.

Câteva imagini de la o ”fecioreascã” la care a luat parte si liderul PSRO Hunedoara, Rãzvan Mares, în Elvetia, au apãrut în spatiul public iar liderul partidului a fost surprins într-o ipostazã pe care multi nu ar gãsi-o tocmai potrivitã pentru imaginea de politician.

Astfel, Mares apare în pielea goalã alãturi de alti trei prieteni cu care a mers, la relaxare, în tara cantoanelor. ”Într-adevãr nu sunt poze trucate, initial eu am crezut cã sunt poze trucate. Nu apar în pielea goalã, este într-un cadru privat între prieteni si nu consider cã este o pozã compromitãtoare. Este o pozã normalã între prieteni, dupã o zi de schi, fãceam un jacuzzi. Este viata mea privatã, a fost fãcutã în Elvetia, la schi. Acolo nu sunt atât de inhibati oamenii ca la noi în tarã, e o pozã care nu stiu cum a apãrut în mediul public. Este o pozã între prieteni si dacã cineva a considerat cã trebuie sã o dea, foarte bine. Nu mi-e rusine cu absolut nimic din ce am fãcut”, a declarat Rãzan Mares, presedintele PSRO Hunedoara. Acesta conduce organizatia hunedoreanãa partidului înfiintat de Mircea Geoanã încã de la finele anului 2015.

Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.