Statiunea montanã Straja gãzduieste si în acest an o ineditã tabãrã de varã pentru copiii cu vârste între 7-12 ani a cãrui scop este acela de a-i învãta pe copii sã se autodepãseascã.

Potrivit organizatorilor, tabãra are loc în perioada 16 – 23 iulie 2016, se numeste  “Artã în naturã si culturã” si a fost conceputã cu misiunea de a contribui la cresterea armonioasã a copiilor, pregãtindu-i astfel pentru un viitor de succes.

“Pe parcursul unei sãptãmâni vom îmbina diverse activitãti artistice, sportive si culturale care îi vor ajuta pe copii sã-si gãseascã – într-un mediu sigur si distractiv – pasiunile, dar si sã se dezvolte din punct de vedere social, fizic, emotional si psihic. Tabãra de varã “Artã în naturã si culturã” este un loc sigur unde copiii pot învãta cum sã lege prietenii, sã se autodepãseascã, sã deprindã noi abilitãti si sã devinã adolescenti responsabili si independeti”, spun organizatorii. Pe parcursul perioadei copiii vor putea experimenta diferite tehnici în picturã, or sã participle la ateliere de handmade, vor avea parte de drumetii, vor vâna comori, sau vor lua lectii practice de bune maniere. De asemenea, animatorii le-au pregãtiti exercitii de dictie si memorie, o searã de cinema, dar si multe alte activitãti distractiv-educative.

Potrivit organizatorilor, obiectivele acestei tabere sunt extinderea capacitãtii de exprimare artisticã a copiilor, cresterea încrederii de sine; ori dezvoltarea comunicãrii si interactiunii de grup si nu în ultimul rând eliminarea dependentei de calculator si timularea curiozitãtii. Pãrintii care doresc sã le ofere copiilor o altfel de vacantã trebuie sã stie cã pretul este de 850 de lei(cazare plus 3 mese/ zi plus gustãri), iar pentru rezervarea unui loc în tabãrã se achitã un avans de 300 lei în termen de 15 zile de la înscriere. Copiii proveniti din aceeasi familie beneficiazã de o reducere de 10% pentru al doilea copil. Cazarea copiilor se face la Cabana Platoul Soarelui, o unitate de 3 stele avizatã de Ministerul Educatiei pentru organizarea de tabere scolare.

Înscrierile au loc în perioada 01.06.2016 – 15.06.2016, iar cei care doresc pot obtine informatii suplimentare la Mihaela Dobre  0724.887.293  office@platoulsoarelui.ro.