Nu scãpãm de insecte si rozãtoare

Nu vom avea parte în aceastã varã de deratizare. La Petrosani, Curtea de Conturi a cerut sã fie respectatã legea, asa încât va dura aproximativ 3 luni de zile pânã ce vom avea, cel mai devreme, un contract ferm. Asa cã, ne vom pãzi de rozãtoare si insecte, asa cum stim mai bine.

Tântarii, insectele de tot felul si chiar si rozãtoarele nu vor fi nimicite, pentru cã la Petrosani nu se face dezinsectie. Ca sã se întâmple asta, trebuie ca o firmã specializatã sã câstige licitatia si abia apoi va veni cu un avion sã facã dezinsectia.

„Actualmente, departamentul de specialitate din cadrul Preimãriei Municipiului Petrosani lucreazã la documentatia de atribuire a unui contract de concesiune pentru acest serviciu. Legislatia în vigoare ne obligã, fie sã administrãm noi, fie sã delegãm acest serviciu, iar solutia fiabilã va fi delegarea acestui serviciu, printr-un contract de concesiune”, a spus Daniel Visan, director al Directiei de Administrare a Domeniului Public si Prival al municipiului Petrosani. Când documentatia va fi gata, va urma licitatia publicã, iar apoi concesionarea serviciului. Dar asta va fi posibil abia la toamnã.

„Dacã nu existã contestatii si toate procedurile sunt în regulã, undeva cam la 90 de zile”, a mai adãugat Daniel Visan. Asadar, nici în acest an nu scãpãm de dãunãtori, iar singurul nostru noroc a fost vremea ploioasã, care a mai distrus din insecte.

Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.