Fotbal. Pregãtiri. Masloc sau Ripensia?

Peste douã zile vom sti adversara echipei Hercules Lupeni la barajul de promovare în Liga a III-a, stabilit pentru datele de 18 iunie (în Banat) si 25 iunie (la Lupeni).

Un astfel de duel Hunedoara – Timis a mai avut loc în anul 2011, atunci când, la Arad, Flacãra Fãget a învins cu 1-0 pe Jiul Petrosani.

În penultima etapã a Ligii a IV-a Timis, Vointa Masloc (3-1 cu C.S. Ghiroda, echipa lui Paul Codrea) a trecut pe primul loc, având înaintea ultimului act, un punct avans. În acest caz, pentru a-si pãstra locul 1, Vointa Masloc trebuie sã învingã la Sânnicolau Mare, în acest caz nemaicontând rezultatul Ripensiei Timisoara la Vointa Biled (locul 9), timisorenii avându-i în componentã pe ex universitarii petroseneni Bobinã si Stoi.

Decizie grea

Antrenorul lupenenilor, Dan Voicu, ne-a declarat: „Va trebui în acest weekend sã mã decid la ce meci mã duc. Cred cã voi alege partida de la Sânnicolau Mare unde joacã liderul, Vointa Masloc, a cãrei calificare depinde doar de ea. Stiu despre aceastã echipã antrenatã de Adrian Setu cã a pierdut doar douã jocuri (n.n. Ripensia ex jiulistului Remus Steop doar unul!), având doar 17 goluri primite, dar si 107 marcate. Asta spune ceva… Noi am intrat deja în febra barajului, facem zilnic antrenamente, tot lotul este apt. Sper cã la ora meciului, indiferent cine va fi adversarul, sã fim în vârful de formã” a conchis Dan Voicu.

Un fapt interesant de retinut, Unirea Sânnicolau Mare (adversara lui Vointa Masloc) este concentratã pe finala Cupei României, faza pe judet, unde va întâlni pe C.S. Ghiroda.

Genu TUTU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.