Procurorii au reusit sã-l readucã dupã gratii

Magistratii de la Petrosani au considerat cã individul care si-a sechestrat, bãtut si violat iubita minorã, poate fi judecat în stare de arest la domiciliu.

Decizia lor a fost întoarsã de judecãtorii Tribunalului Hunedoara, la solicitarea procurorilor, astfel cã individul va sta în celula de arest.Daniel Ioan Duma este judecat de viol, procurorii acuzându-l cã si-a abuzat iubita, o adolescentã de 17 ani, din Rovinari, pe care a sechestrat-o la Petrila, în urma unei crize de gelozie. Timp de douã zile, Duma a dus-o pe tânãrã într-o zonã montanã, unde o bãtea si o viola. Individul a fost arestat preventiv, dar a reusit sã-i înduplece pe judecãtorii de la Petrosani cã nu reprezintã pericol social si cã poate fi judecat în arest la domiciliu. Procurorii Parchetului de pe lângã Judecãtoria Petrosani au contestat solutia magistratilor si au avut câstig de cauzã. Astfel, Tribunalul Hunedoara a decis cã locul individului este în celula de arest a Centrului de Retinere si Arest Preventiv din cadrul Politiei Deva.

Duma Ioan Daniel a socat Valea Jiului cu faptele sale, anchetatorii stabilind cã era foarte posesiv si si-a sechestrat iubita timp de douã zile, a înfometat-o si dupã ce o bãtea, o viola. Salvarea copilei a fost un filtru al Politiei Petrila care a oprit autoturismul în care se afla pentru un control de rutinã. Ajunsã în mâinile politistilor, adolescenta le-a povestit cã a fost bãtutã cu furie pânã i-au fost rupte trei coaste, dar n-a fost de ajuns. Duma a tãiat-o cu cutitul în zona intimã, iar în zilele în care a fost fortatã sã-i satisfacã poftele, nu i-a dat o bucatã de pâine.

Maximilian Gânju

Advertisements