Pãducel, prima victimã o face la SVSU

A pierdut alegerile la Petrila, iar unul dintre sustinãtorii sãi si-a dat demisia. Neculai Alexandrescu, seful Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgentã a demisionat. Nu va mai locui în Petrila si a decis sã se retragã si din functia pe care a ocupat-o, din motive personale, asa cum a afirmat.

Ilie Pãducel a fost marea surpizã din campania electoralã din 5 iunie, iar faptul cã a pierdut alegerile l-a determinat pe unul dintre sustinãtorii sãi sã demisioneze. Neculai Alexandrescu a condus SVSU Petrila în ultimii ani si a salvat sute de vieti, însã, acum va pleca din România. Pe site-ul lui de socializare a postat urmãtorul mesaj: „Azi 06.06.2016, mi-a fost aprobatã eliberarea din functie si demisia din functia de Sef Servicu Voluntar pentru Situatii de Urgentã Petrila. Au fost 11 ani frumosi, plini de realizãri si satisfactii profesionale. Doresc sã multumesc colegilor pentru buna colaborare din acesti ani, sunt niste oameni extraordinari, care meritã mult respect si apreciere. Aceasta este ultima postare a mea în calitate de Sef SVSU Petrila”, a scris Neculai Alexandrescu. Neculai Alexandrescu s-a afisat, în repetate rânduri, în timpul campaniei electorale, cu Ilie Pãducel si a fost un sustinãtor înflãcãrat al acestuia. Pãducel, însã, a pierdut fotoliul de primar cu un scor de 31,32%.

Diana Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „Pãducel, prima victimã o face la SVSU

  • 6 iunie 2016 la 22:55
    Permalink

    seful scurtcircuitr ,a demisionat , poate acum la pomperi vine si un competent

  • 7 iunie 2016 la 21:07
    Permalink

    Pacat ca nu il cunosti! Este o mare pierdere pentru formatia de SVSU , un baiat dedicat trup si suflet pentru aceasta meserie! Felicitari Alex ca nu ai ales sa lucrezi cu noua echipa!

Comentariile sunt închise.