Se lucreazã de zor pe toate strãzile din orasul Petrila. Se construiesc parcãri si se refac trotuarele, iar în aceastã varã vor fi finalizate absolut toate lucrãrile rãmase.

Orasul Petrila are aproape toate strãzile asfaltate si trotuarele realizate la standarde corespunzãtoare, dar lucãrile încã nu au fost gata în fiecare cartier.  S-a muncit mult si încã se munceste la asfaltare, asa încât în aceastã varã, toate sã fie gata.

„Este vorba despre un proiect care se întinde pe tot traseul de la zona de cap de linie Petrila, pânã la strada Minei. În prezent suntem în Cartierul 8 Martie, unde se lucreazã la alei, trotuare si parcãri. Se mai lucreazã în Cartierul Sadoveanu si în cartierul Brãtianu din Lonea”, a spus Ciprian Preda, city manager al orasului Petrila.

Anul trecut, la Petrila au fost asfaltate 50 de strãzi si au fost cheltuiti 50.000.000 lei pentru aceste lucrãri. S-au asfaltat strãzile din zonele: Birãoni, Cimpa, Burdesti si Valea Cimpei si au fost începute lucrãrile din cartierele Tudor Vladimirescu si Strada Minei, ori Cartierul 8 Martie.

Diana Mitrache