Cristian Resmeritã vrea sã transforme municipiul Lupeni într-o localitate de nivel european. Acesta are un tel bine definit. Vrea ca tinerii sã nu mai plece de aici, iar cei plecati sã se întoarcã.

Organizatia PSD Lupeni, cea mai puternicã din judet si una din cele mai puternice la nivel national a dus o campanie curatã si cu respect pentru cetãtenii Lupeniului.

Cristian Resmeritã si membrii PSD Lupeni s-au mobilizat într-un numãr impresionant si au strãbãtut toate cartierele orasului, unde s-au întâlnit cu cetãtenii  pentru a-i convinge   cu privire la proiectele pe care vor sã le punã în practicã.

“Ne-am bucurat si astãzi de o vreme frumoasã care ne-a permis sã organizãm întâlniri cu cetãtenii municipiului Lupeni,  pe care sã îi informãm cu privire la toate lucrurile frumoase pe care eu împreunã cu echipa din care fac parte, dorim sã le facem pentru orasul nostru. Vom continua sã ne întâlnim cu lupenenii si în zilele urmãtoare, din respect pentru oameni întrucât asa cum stiti sloganul meu de campanie este ,,pe primul loc oamenii”, prin aceste întâlniri dorim ca toti cetãtenii sã cunoascã proiectele pe care vrem sã le implementãm pentru orasul nostru si sã îi chemãm alãturi de noi, pentru ca toti împreunã sã facem în asa fel încât prin continuarea proiectelor bune care se aflã în derulare si prin proiectele noi pe care dorim sã le implementãm, sã facem din orasul nostru un oras frumos, european, din care tinerii sã nu mai plece iar cei plecati sã se întoarcã”, a declarat Cristian Resmeritã, candidatul PSD pentru functia de primar al municipiului Lupeni.

Cristian Resmeritã, un om de echipã poate sã facã multe pentru oras si cetãtenii acestuia, a demonstrat asta prin numeroasele proiecte realizate la care si-a adus contributia în cele douã mandate de deputat, proiecte prezentate alãturi de cele pe care doreste sã le implementeze pentru lupeneni, în materialele electorale oferite cetãtenilor spre informare în zilele de campanie. În dupã amiaza zilei de marti, Cristian Resmeritã, candidatul pentru functia de primar al municipiului Lupeni, însotit de echipa care va candida pentru Consiliul Local si sute de membrii ai Organizatiei PSD Lupeni s-au întâlnit cu cetãtenii din Lupeni.

Monika BACIU