Încã un liberal trece de partea lui Cristian Resmeritã

Loviturã dupã loviturã pentru PNL Lupeni. Cristian Resmeritã primeste sustinere din partea fostilor liberali care au pãrãsit formatiunea politicã în favoarea Partidului Social Democrat Lupeni.

Dupã ce la sfârsitul sãptãmânii trecute presedinta Organizatiei de Tineret a PNL Lupeni a renuntat la candidatura pentru Consiliul Local Lupeni din partea PNL Lupeni si s-a alãturat deputatului Cristian Resmeritã si echipei PSD Lupeni, încã un membru al PNL Lupeni i se alãturã lui Cristian Resmeritã si echipei PSD în lupta pentru alegerile locale din iunie.  “Mã bucur cã Organizatia PSD Lupeni  din care fac si eu parte a primit  în rândurile ei un nou membru. Forta unei echipe este cu atât mai mare, cu cât este mai numereoasã, valoarea ei sporind cu experienta fiecãrui membru”, a declarat Cristian Resmeritã, presedintele PSD Lupeni. Astfel, Andreea Sirop renuntã la candidatura pentru Consiliul Local Lupeni din partea PNL Lupeni si îi acordã un vot de încredere deputatului Cristian Resmeritã, încrezãtoare în programul politic al acestuia pentru viitorul Lupeniului.

Monika BACIU

Un comentariu la „Încã un liberal trece de partea lui Cristian Resmeritã

  • 31 mai 2016 la 09:38
    Permalink

    fata asta nu e liberal,ea este PDL-ista lui Rosu Cristian.Rosu joaca pe la spate ,umbla cu tot felul de mizerii ,doadr doar sa ii fie lui bine.Nu merita votat.Eu vroiam sa votez PNL dar acum mi-am schimbat parerea despre unele persoane din PLN.Ei vor decit ciolanul pentru ei,nu pentru a face ceva comunitatii.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.