Presedintele PRM filiala judeteana Hunedoara si de acum fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Hunedoara, Costel Avram, urmeaza sa fie numit la departamentul Dezvoltare -Extindere din cadrul SC Apa Serv Petrosani.

Vanzoleala mare in colectivul SC Apa Serv Petrosani, vinerea trecuta! Vine Costel Avram, cel care a fost responsabil cu societatea aflata in coordonarea Consiliului Judetean Hunedoara, ca director cred salariatii. Aceste zvonuri au venit ca urmare a discutiilor purtate cu privire la atribuirea fostului, de acum, vicepresedinte al CJH, care este presedintele PRM filiala judetana Hunedoara, a postului existent vacant in cadrul Departamentului Dezvoltare Investitii.

Membrii Consiliului de Administratie considera ca Avram este nimerit pentru acest post avand in vedere ca  s-a ocupat in ultimii trei ani si jumatate de atragerea de fonduri, de echilibrarea situatiei economico-financiare atunci cand societatea  s-a aflat in pragul colapsului, dar a participat si la gestionarea restructurarii societatii cu pricina, care s-a lasat cu nemultumiri si scandaluri in randul salariatilor. Multi dintre salariatii din Apa Serv nu-l agreeaza catalogandu-l nedrept cu oamenii cu opinii diferite de ale sale, care atunci cand au combatut o decizie promovata de el, Avram a recurs la discreditarea acelei persoane ”distrugand chiar destine pe principiul cine nu e cu mine, e impotriva mea”, spun cei care pretind ca au asistat la asemenea situatii. Dar cum nimeni nu poate multumi pe toata lumea, s-a luat in calcul contributia adusa de Costel Avram la Apa Serv.

”Sunt discutii in sensul acesta. Exista un post care il recomanda pe Costel Avram, la departamentul fonduri de dezvoltare, extindere pentru ca el a sprijinit Apa Serv in acest sens. Este o idee, dar acest lucru se va decide saptamana viitoare. Cert este ca

trebuie pistonat pentru a atrage banii dupa fiecare etapa de lucrari. Si acum, cat este vara,

volumul de lucrari trebuie sa fie cat mai mare. Asta pentru a termina canalizarile pana nu incep lucrari de asfaltare ale primariilor” – a declarat Radu Sorin, presedinte al Consiliului de Administratie Apa Serv Petrosani. Este vorba de atragearea ritmica a trasei a doua de bani, respectiv  80 de milioane de euro pentru lucrari de canalizare si retele.

Desi partidul sau, PRM, nu a mai prins in aceste alegeri praguri care sa-i confere libertatea de negocieri de functii politice, Costel Avram se descurca asa cum a facut-o intotdeauna, si a convins ca este util in multe societati implicandu-se in calitatea sa de vicepresedinte CJH, stiind ca va veni o vreme cand valul vietii te mai si coboara. Apa Serv a fost dintotdeauna considerata colacul de salvare al PRM-istului, in urma cu niste ani ocupand pentru o saptamana locul secund la RAAVJ pe atunci…

Am incercat sa-l contactam si pe Costel Avram, dar probabil duminica a fost ziua de refacere dupa aniversarea implinirii a 43 de ani, pentru ca avea toate telefoanele inchise.

Ileana Firtulescu