Vulcanul vrea sa rupa sirul ghinioanelor

CS Vulcan, campioana judetului Hunedoara la fotbal,  vrea sa schimbe traditia ultimilor trei ani in care campioanele judetene si sa invinga  campioana judetului Arad, Soimii Pancota, la barajul pentru promovare.

Formatia din Valea Jiului are o linie de clasament de invidiat, cu 27 de victorii, doua remize si doar trei infrangeri, avand 94 de goluri marcate si doar 19 primite. Antrenorul vulcanenilor, Marius Szoradi, este constient de valoarea adversarilor, dar spera ca tineretea elevilor sai sa conteze decisiv in stabilirea castigatoarei. „Din pacate, nu am reusit sa urmarim echipa din Arad, dar stim ca are cativa jucatori experimentati”, a declarat antrenorul Marius Szoradi.

Soimii Pancota este o formatie, care  a reusit performanta de a marca peste 100 de goluri in campionat, fiind invinsa o singura data in cele 34 de etape, de rivala Crisul Chisineu Cris. Sub comanda antrenorului Mihai Rosca, se regasesc jucatori cunoscuti, precum portarul Cristian Irimia, fundasul Adrian Romanu sau atacantul Bebe Mitu, cu totii fosti componenti ai echipei fanion din Arad, UTA. In 2007, Pancota, sub numele de CNM, antrenata tot de Mihai Rosca, a pierdut un baraj de promovare in Liga a III-a, 0-1 cu echipa Turul Micula (judetul Satu Mare).

Lucian Toma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *