Gimnastii îsi dau întâlnire la Petrosani

Sute de gimnasti asteptati la Petrosani. La sfârsitul acestei sãptãmâni, sala de sport a Colegiului Economic Hermes din Petrosani va gãzdui cea de-a X-a editie a Cupei Parâng.

Este editia aniversarã a concursului national de gimnasticã aerobicã, iar la Petrosani sunt asteptati copii de la toate cluburile si palatele copiilor din tarã.

“Participã loturile de sportivi de la Cluburile/palatele copiilor din Arad, AS Milenium Art Giurgiu, Bãicoi, Baraolt, Bãlan, AS Minorda Bucuresti, Palatul National Bucuresti, Caracal, Gheorgheni, Iasi, Oradea, Ploiesti, Slatina, Târgu Jiu si Petrosani”, spun reprezentantii Clubului Copiilor din Petrosani.

Concursul national de gimnasticã aerobicã “Cupa Parâng” a devenit o traditie, iar organizatorii sunt cei de la Clubul Copiilor Petrosani. Municipalitatea de la Petrosani sustine sportul, astfel cã din bugetul local a fost alocatã suma de 9000 de lei.

“Practicarea unui sport reprezintã sansa unei dezvoltãri armonioase, a gãsirii unui echilibru între spirit si trup, iar copiii care urmeazã calea sportului, descoperã disciplina, atât de necesarã pentru clãdirea unui viitor de succes. Fiecare copil care practicã un sport, fie el de performantã sau nu, trebuie sustinut si încurajat. De asemena, fiecare proiect initiat de cãtre institutii de învãtãmânt sau de cãtre ministere, care au ca scop principal promovarea sportului trebuie sustinut”, spun reprezentantii municipalitãtii de la Petrosani.

În perioada 27-28 mai la Petrosani va avea loc cea de-a X-a editie a Concursului national de gimnasticã aerobicã Cupa Parâng. Sunt asteptate echipe de la cluburile copiilor si palatele copiilor din întreaga tarã.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.