Prima reprizã a campaniei electorale s-a terminat. Au trecut primele douã sãptãmâni din campania electoralã pentru alegerile locale.

La Petrosani, pe teren, „echipa oaspete”, adicã aspirantii la postul de primar, a fost în contraatac, în timp ce „jucãtorul principal” a stat departe de minge, “atacând” doar de câteva ori. Pe tabela de marcaj, terenul, peretele Facebook-ului a fost dominat de echipa oaspete care a încercat prin orice mijloace sã atace adversarul.

Primele douã sãptãmâni de campanie au fost caracterizate, în principal, de o stare de apatie. Uneori abia dacã s-a simtit cã este campanie electoralã. Lupta a început zilele trecute când mediul virtual, pentru cã acolo nu sunt reguli, a fost invadat de tot soiul de atacuri. Dupã prima reprizã a campaniei electorale, mingea este detinutã de echipa oaspete. Urmeazã a doua si ultima reprizã a campaniei electorale. Scorul final îl vom afla în data de 5 iunie, atunci când aflãm dacã cei care au avut mingea în posesie vor reusi sã marcheze golul decisiv sau cei care nu au controlat jocul vor marca.

Monika BACIU