Tir cu arcul / Deva sau Aninoasa?!

Rãsfoind presa si sursele în domeniu, am constatat cu tristete cã denumirea de „Minerul Aninoasa” din zona tirului cu arcul a dispãrut. O zonã cu traditie de peste o jumãtate de veac a fost înghititã de „fratele” mai mare de la apus, S.C.M. Deva, rezultatele obtinute de arcasii respectivi nemaiapãrând sub numele de Minerul Aninoasa.

Ne-a lãmurit, totusi, Viorel Hãbian, antrenor la… Aninoasa si Lotul National: „La aceste Nationale am jucat sub sigla S.C.M. Deva, pentru cã ei eu plãtit cheltuielile. Noi putem participa ca dublã legitimare si pentru C.S.O. – noua denumire – Aninoasa, la alte competitii sau chiar C.S.O. – S.C.M., dacã plãtesc ambele cluburi. Acum, dupã rezultatele bune de la Bucuresti, suntem în pregãtire la Izvorani cu Lotul National, în vederea Campionatului European de la Nottingham din Anglia, ce va avea loc sãptãmâna viitoare. Asadar, în orasul lui Robin Hood! Avem ceva sanse, cu Rãzvan Marcu si Luminita Boros, dacã se vor califica în primii trei, dintr-o sutã de participanti…”.

La recentul campionat de la Bucuresti s-au impus Rãzvan Marcu, Luminita Boros, Andreea Uritescu si Gigi Puscã (vezi tabel). Urmãtoarea etapã de Campionat National va avea loc la Sãcuieni (jud. Bihor) pe 21 mai 2016.

Genu TUTU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.