Copil de un an, disparut in comuna Pui

Echipe mixte de cautare salvare alcatuite din pompieri, jandarmi si politisti participa la o ampla actiune de cautare – salvare a unui copil, in varsta de 1 an si 7 luni, disparut in apropierea raului Strei, in satul hunedorean Galati, comuna Pui.
Alarma s-a dat in jurul orei 15 cand mama copilului a sesizat disparitia acestuia si a anuntat autoritatile. La operatiunile de cautare participa 24 pompieri si paramedici, dotati cu doua barci, autospeciale de interventie si o ambulanta de prim-ajutor, tip B2, 29 de jandarmi si 26 de politisti. In misiunea de cautare a copilului sunt implicati si 3 caini specializati in luarea urmei si salvare, ai pompierilor si jandarmilor.
Echipele de interventie, impartite in doua grupuri, executa scotocirea malurilor si observarea cursului de apa, pe un segment cu o lungime de aproximativ 10 kilometri.
Deoarece raul, in care se presupune ca a disparut baietelul, se varsa in barajul de acumulare, Subcetate, autoritatile au dispus oprirea turbionarii apei in acesta pentru a preveni formarea unei viituri.

13271919_1026549890753966_1454817394_o

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.