Razie in Valea Jiului pentru arestarea tinerilor consumatori de droguri. Mascatii de la BCCO au rascolit din nou orasele Vaii Jiului pentru a aresta tinerii consumatori din zona.

Un numar de 19 tineri, in mare parte traficanti si consumatori de droguri, au fost saltati de mascatii de la BCCO, intr-o noua actiune ce a avut loc in Valea Jiului. Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, instanta a admis cererea procurorilor DIICOT de a-i aresta pe tinerii care au fost anchetati in urma cu o saptamana, in urma unei razii fara precedent. „Curtea de Apel Alba Iulia a facut dreptate si a emis mandate de arestare pentru toti cei 19 traficanti de droguri si substante etnobotanice, lasati in libertate”, spun surse din randul celor care joi seara au reinceput vanatoarea in Valea Jiului.

Traian Berbeceanu, seful BCCO Alba Iulia a venit din nou in Valea Jiului, dupa ce cu doar 7 zile in urma a saltat 80 de tineri. Doar 5 dintre ei au primit atunci mandate de arestare. Alti 19 au fost ridicati si se pare ca vor sta dupa gratii cel putin 29 de zile.

Diana Mitrache