Primãria Petrosani este vestitã prin apropiatii sãi precum cei cu alba-neagra, precum asa-zisi traficanti de carne vie urmãriti, dar neprinsi si deci ”hotul neprins e negustor cinstit”, apoi oameni care se laudã cã ei au inventat evaziunea fiscalã, fosti sau actuali (cã nu se mai stie!) practicanti ai Guru Bivolaru etc., etc. Si cum paleta acestor genuri de preocupãri nu pare a fi completã la Petrosani, sub sigla ”Pentru România Modernã”, slogan distribuit de PRM-istul Emanoel Adronache, ne mai trebuie în viitorul consiliu local si o fatã frumoasã care are ce arãta – Necoarã Andreea Alina (Ally Andreea) !

Fotografia de grup a candidatilor PRM pentru Consiliul Local Petrosani a stârnit curiozitatea.

Pe lângã mai vechii PRM-isti, Emanoel Andronache, Gheorghe Beres, Constantin Ghitã etc., sunt promovate pe aceastã listã si foarte multe femei, lucru ce denotã deschiderea si deci recunoasterea calitãtilor de politicieni ale femeilor.

1-2

În centrul fotografiei de grup apare o doamnã blondã pe numele sãu Necoarã Andreea Alina. Pe profilul sãu de pe reteaua de socializare Facebook am aflat cã este pasionatã de sport, respectiv de cãtãrare, cã este o fatã modernã fãrã inhibitii…

De pe acelasi profil de Facebook, Necoarã Andreea Alina (Ally Andreea) aflãm cã PRM-ista, care candideazã pentru functia de consilier local la Petrosani, aratã prietenilor cã poate fi extrem de apetisantã pentru bãrbati. Si nu numai, cã lumea-i pestritã. Fotografiile sale în pozitii aproape indecente, sexi si, fireste, extrem de provocatoare precum un magnet pentru eventuali doritori de asemenea imagini, ne-au cam bulversat. Nu cã nu am mai fi vãzut pânã acum asa ceva, sau cã ne-am fi nãscut ieri si vederea acestor imagini ar fi socante precum mina de cãrbune vãzutã pentru prima datã de un nestiutor, care au declarat invariabil la iesirea din minã cã au fost socati… Ideea este cã atunci când vrei sã devii persoanã publicã, mãcar fã-ti ordine în trecut, sterge urmele publice ale unor asemenea apucãturi. E drept, femeia e frumoasã, transparenta trebuie sã existe, chiar sã se instaureze în consiliile locale, dar parcã nici chiar asa! Vorba cârcorasilor: ”oricum exista un felinar rosu pe acolo, doar cã nu lumina cu atâta fortã!”

Primãria Petrosani este vestitã prin apropiatii sãi precum cei cu alba-neagra, precum asa-zisi traficanti de carne vie urmãriti, dar neprinsi si deci ”hotul neprins e negustor cinstit”, apoi oameni care se laudã cã ei au inventat evaziunea fiscalã, fosti sau actuali (cã nu se mai stie!) practicanti ai Guru Bivolaru etc., etc.

1-3

Si cum paleta acestor genuri de preocupãri nu pare a fi completã la Petrosani, sub sigla ”România Mare si Modernã”, slogan distribuit de Emanoil Adronache, ne mai trebuie în viitorul consiliu local si o fatã frumoasã care are ce arãta!

Ileana Firtulescu

PS: Miercuri, 11 mai 2016, imaginile alãturate au fost sterse. Cam târziu…

1-1