Un recidivist din localitatea Uricani a fost prins în flagrant de politistii din localitate dupã ce a spart un bar de unde a furat bani si produse în valoare de câteva mii de lei.

Bãrbatul a fost surprins de sistemul video de supraveghere al barului si s-a gândit cã filmarea se aflã în camerele video. Asa cã a smuls toate camerele de pe pereti si le-a aruncat într-o gãleatã cu apã.

Spargerea a avut loc în dimineata zilei de ieri/miercuri, iar individul de 38 de ani a fost prins în flagrant de politisti. Lengyel Mircea Marcel a intrat cu chei potrivite în bar, dupã ce le-a furat de la concubina sa care era angajatã a localului. Dupã ce a luat toti banii aflati în bar, dar si mai multe cartuse de tigãri în valoare de circa 2000 de lei, recidivistul a distrus tot sistemul de supravegehere al localului. ”A rupt toate camerele si le-a aruncat într-o gãleatã cu apã aflatã lângã o usã a barului. S-a gândit cã astfel îsi va sterge urmele, fãrã sã stie cã nu în camere se stocheazã filmãrile”, spun surse din rândul anchetatorilor. Lengyel Mircea Marcel a fost eliberat conditionat în urmã cu trei ani din penitenciar unde executa o pedeapsã de 4 ani si 6 luni de închisoare. Recidvistul a fost retinut pe bazã de ordonantã pentru 24 de ore si a ajuns în arestul IPJ Hunedoara, iar astãzi-joi urmeazã sã fie prezentat judecãtorilor de la Petrosani pentru emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile.

Maximilian Gânju