Cristian Resmeritã a demarat în fortã campania electoralã pentru alegerile locale din luna iunie

Deputatul Cristian Resmeritã, candidatul pentru functia de primar la Primãria municipiului Lupeni a început în fortã campania electoralã.

De altfel, municipiul Lupeni pare sã fie singura localitate din Valea Jiului unde au loc alegeri locale si asta doar datoritã echipei PSD. Restul candidatilor parcã nu sunt siguri cã sunt în campanie electoralã.

Cristian Resmeritã, însotit de o echipã foarte numeroasã, de peste 250 de membrii ai Organizatiei PSD Lupeni, au strãbãtut la sfârsitul sãptãmânii strãzile din partea de jos  a municipiului Lupeni : zona Pietei , Spitalului Municipal Lupeni , Zona Bucura, zona blocului 200  unde s-au întâlnit cu cetãtenii cãrora le-au prezentat candidatii pentru alegerile din luna iunie si le-au vorbit despre proiectele pe care le vor implementa în oras dupã data de 6 iunie 2016.

„Ne-am bucurat de acestã zi frumoasã, dupã cum vedeti si Dumnezeu a tinut astãzi cu noi iar dupã mai multe zile ploiase a rãsãrit soarele si am venit în fata cetãtenilor din municipiul Lupeni, alãturi de colegii mei din Organizatia PSD Lupeni, pentru a le prezenta oamenilor proiectele pe care dorim sã le punem în practicã dupã finalizarea alegerilor din luna iunie si echipa alãturi de care voi implementa aceste proiecte. Multumesc pe aceastã cale membrilor PSD si cetãtenilor municipiului Lupeni, care au fost alãturi de mine. Impreunã suntem o mare fortã!”, a declarat Cristian Resmeritã

Un comentariu la „Cristian Resmeritã a demarat în fortã campania electoralã pentru alegerile locale din luna iunie

  • 8 mai 2016 la 22:11
    Permalink

    Da ,exact cum spui domnule Rasmerita Cristian.La fel ca acum 4 ani si tot in urma.Marile proiecte se vad la voi in familie ,case,cabane,terenuri ,apartamente in cluj,timisoara ,paris.Aceste mari proiecte trebuiesc duse si mai departe.In primaria Lupeni ati facut furaciunile si voi vati imbogatit.Acum,la al 13 ceas vreti sa puneti mana pe primarie sa nu afle nimeni ce ati furat .Tu ,Tacto,Mogos,Baloi,etc,etc,.Pai da , va este teama ca vine altu si va face un audit si mai apoi ati belit capra.O sa intrati in balamuc cu D.N.A..Dumnezeu sa le dea intelepciune cetatenilor Lupeneni si sa nu mai voteze cu voi ,CLANUL MAFIOT RASMERITA CRISTIAN SI CORNEL,Dumnezeu sa va aiba in paza la barcea mare ,ati saracit orasul si ai batut oameni nevinovati,oameni care au venit sa iti ceara socoteala pe banii furati de voi , banii nostri ,ai cetatenilor.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.