Loc de recreere modernizat

Parcul central din Petrosani îsi schimbã înfãtisarea. Dupã ploaie a iesit soarele si la fel si muncitorii care lucreazã necontenit la modernizarea celui mai mare loc de recreere din localitate.

Au loc asfaltãri de alei, înlocuire de bãnci, dar se realizeazã si un mini-teren de baschet pentru tinerii care au solicitat acest lucru. „În perioada aceasta desfãsurãm lucrãri de reparatii în parcul Carol Schreter, asfaltãm câteva alei, cele care nu au fost pavate si amenajãm terenul de bachet pentru tinerii din Petrosani care au cerut de foarte mult timp sã aibã un teren unde sã poatã sã se joace”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani. Autoritãtile locale au avut în vedere accesarea de fonduri europene pentru modernizarea totalã a parcului, dar ghidul de finantare nu prevede acordarea de bani pentru aceste investitii.  “Parcul nu mai intrã în reabilitare totalã, nu am intrat ca proiect eligibil pentru parcuri, însã anul acesta si anul viitor vom intra în reabilitare pe bucãti pe fondul bugetului local”,  a mai spus sursa citatã. Programul de modernizare cuprinde si reabilitarea locului de joacã. Aici urmeazã a fi înlocuit tartanul, dar si aduse noi mobiliere de joacã.

Monika BACIU

Un comentariu la „Loc de recreere modernizat

  • 28 aprilie 2016 la 22:49
    Permalink

    cand citesc asemenea articole, din care nu reiese decat ca in preajma alegerilor toti fac chestii faine, exceptand catedrala, care e un monument de prost-gust, devin deprimat, asa ca primul pas facut e sa nu mai citesc asa-zisele „ziare”, colorate dupa cum bate vantul, ale vaii jiului. adio!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.