Dorina Nitã si-a depus dosarul pentru candidaturã

Dorina Nitã a intrat în linie dreaptã în cursa pentru alegerile locale. Aceasta si-a depus dosarul de candidaturã pentru functia de primar.

Într-o sãptãmânã, Dorina Nitã a strâns peste 1000 de semnãturi pentru a candida ca independent la functia de primar al municipiului Petrosani. “Mi-am depus dosarul pentru candidaturã. La consilier local am dus 901 semnãturi, iar pentru primar 1421”, a declarat Dorina Nitã, candidatul independent la functia de primar al municipiului Petrosani. Dorina Nitã a demisionat din Partidul National Liberal dupã 16 ani de activitate politicã. Aceasta a avut anumite neîntelegeri cu primarul în exercitiu, Tiberiu Iacob Ridzi.

Dorina Nitã a fost mereu membru al PNL, partid în care s-a înscris acum mai bine de un deceniu si a condus acest partid, dupã ce a fost aleasã prin vot la sefia lui.

Monika BACIU

4 comentarii la „Dorina Nitã si-a depus dosarul pentru candidaturã

 • 26 aprilie 2016 la 21:10
  Permalink

  Sper sa nu fie doar un ‘iepure’………

  Răspunde
 • 27 aprilie 2016 la 07:13
  Permalink

  Pentru Didina. NU cred ca este un iepure, probabil nu va castiga mandatul de primar. Cred ca va castiga mandatul de consilier local cu aproximativ 1000-1200 voturi. Multa bafta doamna Nita!

  Răspunde
 • 27 aprilie 2016 la 16:52
  Permalink

  A fost o greseala inlaturarea doamnei Nita din PNL. Este posibil care cele aproximativ 2.000 voturi pe care probabil le va obtine, rupandu-le de la PNL, sa ne coste majoritatea in C.L. Petrosani.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.